Beeldstreamen Beeldstreamen

Onze gemeente zendt haar diensten uit via kerkomroep.nl. Op deze website kunnen kerken de dienst of viering voor mensen thuis beschikbaar maken zodat men live of achteraf de kerkdienst kan meebeleven. Zo kunnen mensen die niet in de kerk aanwezig kunnen zijn, toch betrokken blijven bij de eigen gemeenschap.

In de kerk hangen twee camera's waarmee het beamteam de diensten registreert. De beelden zijn op de schermen in de kerk te zien en worden live gestreamd op kerkomroep.nl. Op de schermen worden ook alle liederen getoond; we maken in principe geen gebruik meer van liedboeken. 

Mensen die niet in beeld willen, kunnen plaatsnemen in de banken aan de linkerkant van het kooreind. Vraag gerust aan de koster om welke plekken het precies gaat.

Beamteam

Het beamteam bestaat op dit moment uit:
  • Cor Sonneveld
  • Dirk Coster
  • Arjen Bakker
  • Martijn en Bea de Jong
De leden van het beamteam maken de Powerpoint voor de dienst, op basis van de nieuwsbrief en informatie die via de mail wordt aangeleverd. Op een gezamenlijke Onedrive is onder meer het rooster, een PPT format en instructie te vinden. De taak van het beamteam is het maken van de powerpoint, het bedienen van de powerpoint in de dienst en het bedienen van de camera. Op een later moment gaat het beamteam ook het geluid verzorgen. 

We zijn op zoek naar gemeenteleden die het Beamteam willen versterken! 

 
terug