Kunst in de kerk Kunst in de kerk
Graag willen we het komende seizoen starten met het opzetten van een werkgroep ”Kunst in de kerk”. Bij de vraag hoe kunnen we ons kerkgebouw meer betrekken bij onze gemeenschap, kwamen we op het idee om dit in Menaam, in onze kerk op te zetten, zoals in meerdere kerken het geval is.
lees meer »
 
Samen-leven-en-geloven Groep Samen-leven-en-geloven Groep
Een gespreksgroep van en voor gemeenteleden die hun leven en geloof willen delen. Een gezellig samenzijn en praten over onderwerpen die ons bezighouden.

 
lees meer »
 
Belijdenis doen Belijdenis doen
Bij de belijdeniscatechisatie bereiden we ons er op voor om je geloof te belijden ten overstaan van de gemeente. Dit gebeurt zo mogelijk in de viering met Pasen of met Pinksteren.

 
lees meer »
 
Zacheuskring Zacheuskring
De Zacheüskring is een kring waarin we kennismaken met anders-gelovigen. Dat gaan we doen aan de hand van artikelen, korte filmpjes en misschien ook een keer iemand die bij ons op bezoek komt of dat we een keer ergens heen gaan.

 
lees meer »
 
Grootouders, onderschat je rol niet! Grootouders, onderschat je rol niet!
Grootouders zijn belangrijk voor kleinkinderen, ook als het om geloven gaat. Afgelopen seizoen zijn we als Opa’s en Oma’s bij elkaar geweest om onze rol samen onder de loep te nemen. Het was een waardevolle avond. U hebt ook een verslag hierover kunnen lezen in het Tsjerkeblêd. Daarom willen we het komende seizoen opnieuw bijeen komen.

 
lees meer »
 
Beluister... Beluister...