PKN Menaam PKN Menaam

Maak kennis met de protestantse gemeente Menaam. Blijf op de hoogte van nieuws en actuele kerkdiensten en lees over de diverse activiteiten. We willen een levende gemeente zijn, voor jong en oud, waarbij we omzien naar elkaar en samen groeien in geloof. Graag zien we u/jou tijdens onze erediensten of een van de activiteiten. 

 
Bijbelquiz 19 januari

Bijbelquiz 19 januari

Iedereen welkom... het belooft een leerzame en gezellige avond te worden!

 
Boek Bespiegelingen

Boek Bespiegelingen

Eind 2017 is het boek 'Bespiegelingen' uitgebracht en de opbrengst ervan is voor de omkeercollecte. In het boekje staan eigentijdse overdenkingen, geschreven door ds Jeroen van Olffen. De rechten van het boekje zijn van de gemeente. In de kerk ligt een inkijkexemplaar.

Een deel van de opbrengst is bestemd voor de inrichting van de verbouwde kerk. U kunt het boekje bestellen voor € 12,50 per stuk. Er zijn nog enkele exemplaren van het boek te verkrijgen. Wilt u ook een exemplaar van deze 'limited edition'? Ze zijn te verkrijgen bij de dominee of in de kerk.

 
Foto's kinderkerstfeest

Foto's kinderkerstfeest

Wat was het een prachtig kinderkerstfeest! Het kerstverhaal werd door de kinderen uitgebeeld in een 'levend schilderij'.. Bekijk hier foto's 

 
Kaarten omkeercollecte

Kaarten omkeercollecte

Bestel vanaf heden ansichtkaarten, gemaakt door gemeenteleden! Er staat een kaartenmolen in de hal van de kerk. Keuze uit gelegenheidskaarten en kerstkaarten. Uw bijdrage is voor de inrichting van de kerk. De kaarten kosten per stuk €1,-, 3 stuks voor € 2,50 of 10 stuks voor € 7,-. Daarnaast is er een aantal boekenleggers te bestellen voor €1,- per stuk of €2,50 voor 3 stuks. En  zeer binnenkort komt er nog een kalender met mooie foto's (ligt ter inzage in de kerk). U kunt de kaarten en boekenleggers in de kerk kopen of bestellen via . Bekijk de kaarten en boekenleggers hier

 
Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook!

Kijk op www.facebook.com/kerkmenaam