donderdag 26 mei 2022 om 10.00 uur

Hemelvaartsviering 'Hemels feest' op Dykstrastate
Voorganger(s): ds. J.P. van Olffen

Vier gemeenten organiseren op donderdag 26 mei de Hemelvaart-viering. We zijn welkom in de boerderijwinkel bij de Dykstrastate, Bitgumerdyk 24, 9036 VS te Menaam. De organiserende gemeenten zijn Berltsum, Bitgum e.o., Dronrijp en Menaam.

Het thema is Hemels Feest. We beginnen de dag voor vroege vogels om 08.00 uur. We gaan dauwtrappen. Vertrek vanaf de genoemde locatie. Bent u geen vroege vogel, maar wel uitgeslapen, kom dan voor het ontbijt vanaf 09.00 uur. De viering begint om 10.00 uur. De dienst wordt muzikaal ondersteund door de heer Peter van der Zwaag. Aansluitend op de viering is er vanaf 11.00 uur koffie drinken.

U kunt de locatie aan de Bitgumerdyk bereiken met de auto. Wanneer mogelijk komt u dan vooral met de fiets. Of misschien bent u wel een hele vroege vogel… en is te voet komen geen moeite? Aanmelding van tevoren is niet noodzakelijk. We rekenen op mooi weer, maar voor het geval dat, de viering vindt plaats in een overdekte ruimte. We vinden het fijn dat u komt.

Wilt u komen, maar hebt u vervoer nodig? Neem dan contact op met de predikant. We zullen dan iets regelen. Wilt u rijden en gemeenteleden meenemen? Neem dan ook even contact op met de predikant.
 

terug