Samen-leven-en-geloven Groep Samen-leven-en-geloven Groep
Een gespreksgroep van en voor gemeenteleden die hun leven en geloof willen delen. Een gezellig samenzijn en praten over onderwerpen die ons bezighouden. De avond begint met koffie en thee. Daarna is het tijd voor een rondje wel en wee. Wat heb je meegemaakt; wat wil je delen? Hier nemen we ruim de tijd voor. Samen zijn we immers Gods gezin! In een gezin sta je voor elkaar klaar en zo ook in deze groep.

Na het rondje is er ruimte voor verdieping, eventueel aan de hand van materiaal van het Evangelisch Werkverband met als thema: ’Dit is mijn lichaam’. Samen vormen wij het lichaam van Christus. We hebben elkaar nodig! Dit sluit erg mooi aan bij het doel van deze groep: verbinding zoeken.

Deze groep wordt geleid door de leden zelf en niet door de dominee. Het is geen bijbelstudie, maar een samen zoeken naar wat ons verbindt. Vanwege corona kan de huidige groep dit seizoen niet of nauwelijks uitbreiden. Bij voldoende belangstelling kan wel een tweede of derde groep worden opgezet. Geef uw belangstelling door via het opgaveformulier in de Bouwstenen.

 
terug