Zacheuskring Zacheuskring
Vandaag wil ik bij je zijn, jouw gast zijn, bij jou aan tafel zitten en mee-eten. Vertel je verhaal. Ik luister. Jezus komt bij Zacheüs op bezoek. De Zacheüskring is een kring waarin we in gesprek gaan met andersgelovigen.

In de afgelopen seizoenen ontmoetten we een Koptisch Christen, een Christen uit Pakistan, een vertegenwoordiger van de Doopsgezinde Broederschap, een lid van de synagoge (Joods geloof), een Remonstrant. We brachten een bezoek aan de Lutherse Kerk in Leeuwarden.

Komend seizoen hopen we weer drie avonden te organiseren met ontmoetingen met andersgelovigen. De eerste keer nodigen we een voorganger uit van de Veganchurch, mevrouw ds. S. Hermanus-Schröder. We heten haar welkom op donderdag 22 oktober 2020. Zij zal met ons in gesprek gaan aan de hand van een boek ”Dier & Evangelie”, theologie voor dierenrechten. (Andrew Linzey, ISBN 987-94-6402-107-3).

Opgave (via het formulier in de Bouwstenen) om mee te doen met deze avonden is noodzakelijk. De verdere data worden bekendgemaakt via het Tsjerkeblêd en de nieuwsbrief.

 
terug