Samen Soepen Samen Soepen
Wij willen graag mensen samenbrengen rond een pan soep. Houdt u het Tsjerkeblêd in de gaten?
 
Uistapje ouderen 65+ Uistapje ouderen 65+
Wegens groot succes dit jaar zouden we dit jaar als nieuwe activiteit weer een uitstapje willen organiseren voor de oudere gemeenteleden onder ons.
We gaan een leuke dag organiseren, bijvoorbeeld een boottochtje, een museumbezoek of iets dergelijke. Dit uitstapje zal rond mei-juni worden georganiseerd, te zijner tijd. hoort u meer hierover in het kerkblad. Lijkt het u leuk om samen er op uit te gaan geeft u zich dan zeker alvast op via het opgave formulier!
 
 
Schuldhulpmaatjes Schuldhulpmaatjes
Het schuldhulpproject is een project waarvoor we gemeenteleden zoeken die kortgezegd ‘maatje’ willen zijn van mensen met problemen die vaak van financiële aard zijn. Als maatje geef je weer hoop dat het goed kan komen. 
lees meer »
 
Verjaardagsfonds Verjaardagsfonds
Heel veel jaren terug heeft de toenmalige vrouwenvereniging van onze kerk het verjaardagsfonds opgericht. Van het verjaardagsfonds zijn al heel veel mooie projecten betaald. 
lees meer »
 
Viering Heilig Avondmaal thuis Viering Heilig Avondmaal thuis
Wilt u tijdens de Avondmaalsvieringen graag meedoen, maar bent u door ziekte of handicap niet in staat aan de kerkdienst deel te nemen, dan brengen wij graag de wijn en het brood bij u thuis.
lees meer »
 
Ophaaldienst kerkdienst Ophaaldienst kerkdienst
Voor gemeenteleden die slecht ter been zijn of om andere redenen niet zelf naar de kerk kunnen komen, is er de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden.
lees meer »
 
Bezoekdienst Bezoekdienst
Er is een bezoekdienst actief in onze gemeente. Langdurig zieken en vaak ook ouderen worden regelmatig bezocht door gemeenteleden van onze kerk om zo het contact met de gemeente te onderhouden.
lees meer »
 
Beluister... Beluister...