Kinderoppas Kinderoppas

Voor de kinderen van 0-4 jaar is er iedere eerste zondag van de maand (wanneer het koffiedrinken is) kinderoppas in de kerk aanwezig. Vindt u of  vind jij het leuk om op te passen? Geef het aan bij één van de jeugdouderlingen!

lees meer »
 
Geloofsopvoeding Geloofsopvoeding

Geloven begint van jongs af aan. Hoe geef je je kind (op speelse wijze) het christelijk geloof thuis mee? We organiseren een aantal avonden voor jonge ouders uit Dronrijp en Menaam die in gesprek willen over dit thema.

lees meer »
 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Tijdens iedere dienst is er voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar een eigen dienst. Daar horen ze over Jezus en de verschillende bijbelverhalen. Maar het is ook vooral ‘doen’!

lees meer »
 
Zondagskind Zondagskind

In iedere eredienst is er een 'zondagskind'. Dit kind heeft een speciale taak voor en tijdens de dienst. Door 'hulpje' te zijn leert het kind spelenderwijs wat er allemaal komt kijken bij de dienst.

lees meer »
 
Kinderleerhuis Kinderleerhuis

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar komt er een kinderleerhuis (voorheen basiscatechese). De kinderen maken op eigentijdse en creatieve manier kennis met de betekenis van de liturgie en de eredienst.

lees meer »