Tienerdienst 1&2 Tienerdienst 1&2
Voor de tieners is er een aparte tienerdienst. Op een eigentijdse wijze bespreken we onderwerpen die met God, onszelf, het geloof te maken hebben. We maken daarbij geregeld gebruik van de multimedia. Sinds het najaar 2019 wordt de tienerdienst in 2 groepen gegeven.
lees meer »
 
Kinderoppas Kinderoppas
Voor de kinderen van 0-4 jaar is er iedere eerste zondag van de maand kinderoppas in de kerk aanwezig. Er is een rooster voor de oppassers. De data staan in het kerkblad vermeld. 
lees meer »
 
Kindernevendienst Kindernevendienst
De kindernevendienst verzorgt iedere zondag (behalve in de zomervakantie en als er geen kerkdienst in Menaam is) een eigen dienst voor de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12  jaar.


 
lees meer »
 
Zondagskind Zondagskind
In iedere eredienst is er een 'zondagskind'. Dit kind heeft een speciale taak voor en tijdens de dienst. Door 'hulpje' te zijn leert het kind spelenderwijs wat er allemaal komt kijken bij de dienst.
lees meer »
 
Kinderen voorbereiden op het avondmaal Kinderen voorbereiden op het avondmaal
In oktober is er een middag gepland waarin ds Jeroen samen met de leiding van de kindernevendienst uitleg geeft aan de viering van het Heilig Avondmaal. Wat betekent het en waarom doen we dit in de kerk?
lees meer »