Kinderkerstfeest
26 nov 2015 Kinderkerstfeest
We staan weer voor de warme en gezellige dagen voor kerst. De leiding van de Kindernevendienst is al druk met de voorbereidingen bezig geweest om er weer wat moois van te maken! Dit jaar is het thema; “Liefdevol aangeraakt’.
 
Centraal staan de verhalen uit Lucas 1 en 2, waarin we mogen lezen over de aankondiging en de geboorte van Jezus Christus in Bethlehem. Op een zeer bijzondere wijze worden de levens van Zacharias & Elisabet en Maria & Jozef veranderd als God elk van hen liefdevol raakt in hun hart. Zij maken deel uit van Gods plan, Zijn liefdevolle belofte komt in vervulling.
 
Elke adventszondag is er een zondagskind,  elke adventszondag worden er weer een adventsgedichtje voorgelezen en worden kaarsen aangestoken.
Elke adventszondag zullen we het hebben over de mensen die door God worden aangeraakt. We zullen met elkaar knutselen… op weg naar Kerst.
Zo worden wij ook liefdevol aangeraakt door God.
 
Doe je de 4 adventszondagen met ons mee? Omdat het een project is, zou het super zijn als je er zo veel mogelijk bent!
 
In december wordt ook weer met de jaarlijkse kerstlijst gelopen.
Wij willen u die van harte aanbevelen! Wij kunnen hiervoor de boeken voor de kinderen kopen, mooie diensten voorbereiden, leuke knutselwerken aanbieden….Alvast onze hartelijke dank.
 
terug